• Tandartsverzekeringen van OHRA 2018

    Tandartsverzekeringen van OHRA 2018

    De tandartsverzekeringen van OHRA ( label CZ) zijn zo duur dat afsluiten nauwelijks nut heeft. Voor € 500,- per jaar betaalt u maar liefst € 28,79 per maand. Dat is € 345,48 per jaar. Een tandartsverzekering met een vergoeding van € 1500,- kost bij ONVZ maar € 34,20.

    Scrol naar beneden om de tandartsverzekeringen 2018 van De Amersfoortse en ONVZ met OHRA te vergelijken.

Tandartsverzekeringen van OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en onderdeel Delta Lloyd. Delta Lloyd verkoopt de producten van CZ. Dus met OHRA heeft u op een ingewikkelde manier een CZ polis. OHRA is van oudsher een direct writer. Binnen de Delta Lloyd groep bedient OHRA het directe kanaal.

Tandartsverzekeringen vergelijken 2018

De tandartsverzekeringen van De Amersfoortse bieden de beste dekking tegen de scherpste premie. Wij adviseren te kiezen voor De Amersfoortse of ONVZ en daar hebben we een goede reden voor. Een tandarts is ook doorverwijzer en kan ook medicijnen uitschrijven. Het is bij OHRA niet zeker of u naar de specialist kunt die uw tandarts adviseert en dat zelfde geldt ook voor het medicijn. Zeer waarschijnlijk levert de apotheek op last van OHRA een B-merk. Het kan zijn dat u liever een geneesmiddel van een ander merk gebruikt dan u van de apotheek krijgt. U betaalt het geneesmiddel dan zelf.

Tand Sterk€ 9,55

Tand Sterk
€ 9,55

€ 250,-

Consult, preventie, vulling en verdoving 75% vergoeding.
Overige behandelingen geen vergoeding.

TandenGaaf€ 16,15

TandenGaaf
€ 16,15

€ 250,-

100% vergoeding
Uitsluitingen: niet bekend we konden geen polisvoorwaarden vinden.

TandenGaaf€ 28,79

TandenGaaf
€ 28,79

€ 500,-

100% vergoeding
Uitsluitingen: niet bekend we konden geen polisvoorwaarden vinden.

  • Met reguliere behandelingen bedoelen wij: consultatie en diagnostiek: C codes, chirurgische ingrepen: H codes, maken en beoordelen foto’s: X codes, preventieve mondzorg: M codes, verdoving: A codes (m.u.v. A20 algehele narcose), vullingen: V codes.
  • Met specialistische behandelingen bedoelen wij: verdoving door middel van een roesje: B codes en algehele narcose (A20) (alleen De Amersfoortse), wortelkanaalbehandelingen: E codes, kronen en bruggen: R codes, kaakgewrichtsbehandelingen: G codes, kunstgebitten (partiële protheses): P codes, tandvleesbehandelingen (paradontologie): T codes, implantaten: J codes. Techniekkosten worden ook vergoed tenzij anders aangegeven.

Bereken uw premie bij De Amersfoortse of ONVZ

De Amersfoortse

De Amersfoortse

Premie basisverzekering 2018: € 116,09
€ 500,- extra eigen risico:
€ 93,59

Premie berekenen

ONVZ

ONVZ

Premie basisverzekering 2018: € 112,24
€ 500,- extra eigen risico:
€ 87,24

Bereken uw premie