• Tandartsverzekeringen van Anderzorg

    Tandartsverzekeringen van Anderzorg

    Anderzorg is een goedkoop label van Menzis dus u krijgt te maken met veel gecontracteerde zorgverleners. De tandartsverzekering met een vergoeding kost maar liefst € 29,95. Zo heeft Anderzorg de goedkope basisverzekering weer snel terug verdiend en u zit met de (gecontracteerde) gebakken peren als u zorg nodig heeft.

    Scrol naar beneden om de tandartsverzekeringen 2018 van De Amersfoortse en ONVZ met Anderzorg te vergelijken.

Tandartsverzekeringen van Anderzorg

Anderzorg verkoopt de producten van Menzis en de aanvullende verzekeringen zijn erg duur. Veel mensen worden helaas gelokt door de lage premie voor de basisverzekering maar krijgen hiermee wel een budget polis met alle gevolgen van dien als u zorg nodig heeft.

Tandartsverzekeringen vergelijken 2018

De tandartsverzekeringen van De Amersfoortse bieden de beste dekking tegen de scherpste premie. Wij adviseren te kiezen voor De Amersfoortse of ONVZ en daar hebben we een goede reden voor. Een tandarts is ook doorverwijzer en kan ook medicijnen uitschrijven. Het is bij Anderzorg niet zeker of u naar de specialist kunt die uw tandarts adviseert en dat zelfde geldt ook voor het medicijn. Zeer waarschijnlijk levert de apotheek op last van Zilveren Kruis een B-merk. Het kan zijn dat u liever een geneesmiddel van een ander merk gebruikt dan u van de apotheek krijgt. U betaalt het geneesmiddel dan zelf.

  • Met reguliere behandelingen bedoelen wij: consultatie en diagnostiek: C codes, chirurgische ingrepen: H codes, maken en beoordelen foto’s: X codes, preventieve mondzorg: M codes, verdoving: A codes (m.u.v. A20 algehele narcose), vullingen: V codes.
  • Met specialistische behandelingen bedoelen wij: verdoving door middel van een roesje: B codes en algehele narcose (A20) (alleen De Amersfoortse), wortelkanaalbehandelingen: E codes, kronen en bruggen: R codes, kaakgewrichtsbehandelingen: G codes, kunstgebitten (partiële protheses): P codes, tandvleesbehandelingen (paradontologie): T codes, implantaten: J codes. Techniekkosten worden ook vergoed tenzij anders aangegeven.

Bereken uw premie bij De Amersfoortse of ONVZ

De Amersfoortse

De Amersfoortse

Premie basisverzekering 2018: € 116,09
€ 500,- extra eigen risico:
€ 93,59

Premie berekenen

ONVZ

ONVZ

Premie basisverzekering 2018: € 112,24
€ 500,- extra eigen risico:
€ 87,24

Bereken uw premie