• Tandartsverzekeringen van IZZ

  Tandartsverzekeringen van IZZ

  De tandartsverzekeringen van IZZ zijn duur en de voorwaarden matig. Bijvoorbeeld tand Beter van IZZ, deze dekt maximaal 75% tot € 500,- per jaar voor een premie van € 21,-
  De Amersfoortse Extra kent de zelfde vergoeding met betere voorwaarden voor € 19,95

  Scrol naar beneden om de tandartsverzekeringen 2018 van De Amersfoortse en ONVZ met IZZ te vergelijken.

Tandartsverzekering van IZZ

​IZZ is onderdeel van Coörperatie VGZ. Eén van de grootste zorgverzekeraars met 4,1 miljoen verzekerden. U dient naar zorgaanbieders te gaan waarmee Coöperatie VGZ een contract heeft. Met andere woorden, met IZZ kiest u voor een budgetproduct.

De tandartsverzekeringen van De Amersfoortse bieden de beste dekking tegen de scherpste premie. Wij adviseren u te kiezen voor De Amersfoortse, Stad Holland of ONVZ en daar hebben we een goede reden voor. Een tandarts is ook doorverwijzer en kan ook  medicijnen uitschrijven. Het is bij ​IZZ i niet zeker of u naar de specialist (kaakchirurg, ziekenhuis of specialist) kunt die uw tandarts adviseert en dat zelfde geldt ook voor het medicijn. Zeer waarschijnlijk levert de apotheek op last van ​IZZ een B-merk. 

Goed € 11,-

Tand 1
€ 11,00

€ 250,-

Reguliere behandelingen 75%
Specialistische behandelingen 75%.

Geen narcose
Beter € 21,-

Tand 1
€ 21,00

€ 250,-

Reguliere behandelingen 75%
Specialistische behandelingen 75%.

Geen narcose
 

 • Met reguliere behandelingen bedoelen wij: consultatie en diagnostiek: C codes, chirurgische ingrepen: H codes, maken en beoordelen foto’s: X codes, preventieve mondzorg: M codes, verdoving: A codes (m.u.v. A20 algehele narcose), vullingen: V codes.
 • Met specialistische behandelingen bedoelen wij: verdoving door middel van een roesje: B codes en algehele narcose (A20) (alleen De Amersfoortse), wortelkanaalbehandelingen: E codes, kronen en bruggen: R codes, kaakgewrichtsbehandelingen: G codes, kunstgebitten (partiële protheses): P codes, tandvleesbehandelingen (paradontologie): T codes, implantaten: J codes. Techniekkosten worden ook vergoed tenzij anders aangegeven.

Bereken uw premie bij De Amersfoortse of ONVZ 

De Amersfoortse

De Amersfoortse

Premie basisverzekering 2018: € 116,09
€ 500,- extra eigen risico:
€ 93,59

Premie berekenen

ONVZ

ONVZ

Premie basisverzekering 2018: € 112,24
€ 500,- extra eigen risico:
€ 87,24

Bereken uw premie