• Tandartsverzekeringen van Univé 2018

    Tandartsverzekeringen van Univé 2018

    De tandartsverzekeringen van Univé zijn ongeveer de duurste in de markt. De tandartsverzekering Best kost maar liefst € 43,75 per maand met slechts € 1000,- dekking. U bespaart bij De Amersfoortse € 4,80 per maand en dan krijgt u tot maximaal € 1500,- vergoeding. U kunt beter overstappen.

    Scrol naar beneden om de tandartsverzekeringen 2018 van De Amersfoortse en ONVZ met Univé te vergelijken.

Tandartsverzekeringen van Univé

Univé onderdeel van Coöperatie VGZ en heeft ( samen met haar labels) 4,2 miljoen klanten. Dit grote aantal klanten is bijzonder want VGZ en Univé blinken zeker niet uit in prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft U in de meeste gevallen niet de mogelijkheid zelf de beste zorgverlener te kiezen.

De producten van De Amersfoortse, ONVZ en Stad Holland zijn in de meeste gevallen velen malen beter. Met name verzekerden met een totaalpakket bij Univé kunnen beter naar Stad Holland oversluiten want de producten zijn beter en veel goedkoper.   

Tandartsverzekeringen vergelijken 2018

De tandartsverzekeringen van De Amersfoortse bieden de beste dekking tegen de scherpste premie. Wij adviseren te kiezen voor De Amersfoortse of ONVZ en daar hebben we een goede reden voor. Een tandarts is ook doorverwijzer en kan ook medicijnen uitschrijven. Het is bij Univé niet zeker of u naar de specialist kunt die uw tandarts adviseert en dat zelfde geldt ook voor het medicijn. Zeer waarschijnlijk levert de apotheek op last van Univé een B-merk. Het kan zijn dat u liever een geneesmiddel van een ander merk gebruikt dan u van de apotheek krijgt. U betaalt het geneesmiddel dan zelf.

Goed € 13,50

Tand Goed
€ 13,75

€ 250,-

Controle 100%
Reguliere behandelingen 80%
Specialistische behandelingen 80%.

Geen algehele narcose of sedatie.
Beter € 23,00

Tand Beter
€ 13,75

€ 500,-

Controle 100%
Reguliere behandelingen 80%
Specialistische behandelingen 80%.

Geen algehele narcose of sedatie.
Best € 13,75

Tand Best
€ 43,75

€ 1000,-

Controle 100%
Reguliere behandelingen 80%
Specialistische behandelingen 80%.

Geen algehele narcose of sedatie.
 

  • Met reguliere behandelingen bedoelen wij: consultatie en diagnostiek: C codes, chirurgische ingrepen: H codes, maken en beoordelen foto’s: X codes, preventieve mondzorg: M codes, verdoving: A codes (m.u.v. A20 algehele narcose), vullingen: V codes.
  • Met specialistische behandelingen bedoelen wij: verdoving door middel van een roesje: B codes en algehele narcose (A20) (alleen De Amersfoortse), wortelkanaalbehandelingen: E codes, kronen en bruggen: R codes, kaakgewrichtsbehandelingen: G codes, kunstgebitten (partiële protheses): P codes, tandvleesbehandelingen (paradontologie): T codes, implantaten: J codes. Techniekkosten worden ook vergoed tenzij anders aangegeven.

Bereken uw premie bij De Amersfoortse of ONVZ

De Amersfoortse

De Amersfoortse

Premie basisverzekering 2018: € 116,09
€ 500,- extra eigen risico:
€ 93,59

Premie berekenen

ONVZ

ONVZ

Premie basisverzekering 2018: € 112,24
€ 500,- extra eigen risico:
€ 87,24

Bereken uw premie